HUSBÅD MODEL

AquaCasa14

Pris på basisudstyr fra
1.837.680 kr. ekskl. 25 % moms
plus transportomkostninger

Hausboot kaufen AquaCasa

63qm

Etageareal

44qm

Opholdsareal

60qm

Tag- og terrasseareal

6

4-5 sengepladser fordelt
på 2 soveværelser

AquaCasa husbåd blev med succes lanceret på markedet i 2021. Knowhow og erfaring fra 10 års husbådsproduktion, salg og udlejning flød ind i udviklingen. Målet var at lancere AquaCasa, den første husbåd, der er udtænkt og designet som en feriehusbåd.

Feriehusbåden stiller særlige krav til lang levetid, komfort, bæredygtighed og kompatibilitet samt lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger.

AquaCasa husbåd er fremstillet i Tyskland og Danmark med vores høje kvalitetsstandarder. På det følgende billede kan du se AquaCasa fra alle sider. Bare flyt musen til venstre og højre på billedet.

kvalitativ +
innovativ
= holdbar

Vi har bygget, solgt og lejet husbåde i over 10 år og ved derfor, hvad der er vigtigt. Design, konstruktion, forarbejdning, materialer, overflader og komponenter af høj kvalitet er de afgørende aspekter for AquaCasa, som er velegnet til hav og saltvand.

Bundrammen er lavet af en svejset stålkonstruktion. Dette er ekstremt robust og holdbart. Materialet stål er 100 % genanvendeligt og giver dermed god bæredygtighed.

Takket være den nye komprimerede konstruktion kan der opnås mere boligareal med den samme varmeisolering.

Den mikroforede overflade på de lette facadeelementer bryder lyset og præsenterer STERN Hausboot i et moderne design. Takket være de skjulte skruer og en speciel belægning er overfladen særdeles vejrbestandig og nem at pleje.

Facaden består af energirigtige isopaneler med høj varmeisolering og lav egenvægt.

Konstruktion
& Isolering

 

Soldækket – 50 kvadratmeter godt humør

I tagområdet er en høj bæreevne og god vandafledning det afgørende kriterium. Det betyder, at tagterrassen kan betrædes helt og kan tåle en belastning på mindst 200 kg/m2. Et integreret afløbssystem i rammekonstruktionen dræner regnvandet på indersiden af tagterrassen og beskytter dermed facaden mod forurening.

Hausboot Interior

Hyggelig og komfortabel

AquaCasas lyse atmosfære er præget af vinduerne til terrassen og sidevinduerne. På den ene side beskytter det privatlivets fred, men det har også en positiv effekt på boligmiljøet i varme somre og kolde vintre.

På grund af den kompakte grundplan er AquaCasa mere rummelig, end du ville forvente udefra. Udstyret med stue, opholdsområde, tekøkken, badeværelse med bruser og to soveværelser, føles livet ombord som en rigtig ferielejlighed – bare meget skønnere, fordi du bor direkte på vandet.

Miljø-
kompatibilitet

Enteron er verdens første certificerede fuldt biologiske mini rensningsanlæg. Teknologien sikrer, at kun klart, rent vand frigives til miljøet på en ansvarlig måde. Der er ingen ubehagelig pumpning og bortskaffelse, og der anvendes ingen kemikalier. Dette er et stort bidrag til bevarelsen af naturressourcer og vores miljø.

sikker, issikker og
velegnet til saltvand

Vores Stern-flydere er lavet af 4 mm stål og har skotter for hver 2. meter. Vores flydere er ekstremt stabile og issikre i op til et isdække på mere end 40 cm.

Den femdobbelte antifouling beskyttende belægning lavet af epoxy 2K maling beskytter flyderne i hav- og saltvand og reducerer dermed også vedligeholdelsesomkostningerne.

Udlejning:
Investeringsejendom
Feriehusbåd

 

70 % af vores kunder har deres husbåd i udlejning hos os. Lejeindtægterne gør husbåden til en investeringsejendom.

Stern Hausboot tilbyder dig en fuld service til alle aspekter af markedsføring via online bestillings-platforme samt udlejning, gæsteadministration og vedligeholdelse af din husbåd.

Vores bogholderi sørger for fakturering, depositum, og vores servicemedarbejdere tilbyder reception, vedligeholdelse og rengøring på stedet.

Mere om dette…

Husbåd. Marina. Lykke.

I hvilken region vil du gerne fortøje? Med i øjeblikket mere end 90 ledige pladser i Tyskland og Danmark, tilbyder vi dig den rette horisont.

Er du interesseret i at købe en husbåd AquaCasa14? Start en købsforespørgsel her, så giver vi dig detaljer om en mulig leveringsdato og det ønskede kajtilbud.

Husbaad Hausboot