Husbaad Hausboot

Eksklusivt tilbud: 10 AquaCasa med liggeplads i det danske naturparadis Limfjorden.

Limfjorden er kendt for dets vidunderlige landskab, de lokale specialiteter og den 500 km lange, uforstyrrede kyst. Limfjorden er et sandt paradis for madkendere, naturelskere og familier på samme tid!

 

Danmark / Limfjord

Limfjord / ISLAND MORS

Husbaad Hausboot

ISLAND MORS / Nykøbing

Stern Hausboot tilbyder dig nu en AquaCasa husbåd i 12 eller 14 længde med liggeplads i den centrale Marina i Nykøbing på øen Mors i Limfjorden. Marinaen ligger i nærheden af den levende gågade med shops, caféer og restauranter. På havnen ligger der en række fremragende restauranter med lokale specialiteter og moderne køkken.

Yachtklubbens servicebygning tilbyder et opholdsrum med klub-fair samt et køkken og en overdækket terrasse til grill.

Tilbuddet er begrænset til 10 husbåde med liggeplads! Hvis du er interesseret, bør du ikke vente.

Husbaad Hausboot
Husbaad Hausboot
Husbaad Hausboot

Og der er noget for enhver smag – for kunst- og kulturelskere, for aktive feriegæster, for feriegæster, som er interesserede i historie, for feinschmeckere, for naturelskere og for feriegæster, som elsker østers og skaldyr.

Limfjorden kan tilbyde noget for enhver. Her opdager du den danske historie, kunst og kultur, nyder det moderne og lokale køkken i restauranterne og selvfølgelig den vidunderlige natur. Hvis du vil være aktiv, kan du boltre dig på vandet eller udforske landskabet på vandreture og cykelture.

Det mangfoldige tilbud til børn skal også nævnes her. Med en naturguide dykker du efter dyrene i Fjorden, går på jagt efter 55 millioner år gamle fossiler eller tager på udflugt til det tropiske vandland med et stort piratskib til de mindste børn og et bølgebassin og en vandrutsjebane til de større børn.

Strandene ved Limfjorden er meget børnevenlige, for vandet langs med fjorden er roligt og lavvandet, og en stor del af strandene er udstyret med badebroer!

Husbaad Hausboot
Husbaad Hausboot

Har du fået lyst til dette vidunderlige tilbud? Start her med en købsforespørgsel, og vi giver dig detaljerne om et muligt leveringstidspunkt med et komplet tilbud!

Husbaad Hausboot

Få mere at vide om Limfjorden på destinationlimfjorden.com og om øen Mors på visitmors.de