Impressum

Efter § 5 TMG

STERN Hausboot GmbH
Bisdorf 5c
23769 Femern

Virksomhedsregister: HRB 10836 HL
Registreringsretten: Lübeck

Repræsenteret af:
Stefan Bode

Kontakt

Telefon: 04371 / 888 79 55
E-mail: info@stern-hausboot.de

CVR.nr.

Momsregistreringsnummer i henhold til § 27 a momsloven:
DE 276 230 757

Ansvarlig for indholdet efter § 55 Abs. 2 RStV

Stefan Bode

EU-tvistbilæggelse

Europa-Kommissionen tilbyder en platform for online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vores e-mailadresse kan findes ovenfor i Impressum.

Forbrugerkonfliktløsning/universelt voldgiftsnævn

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer for et forbrugervoldgiftsnævn.

Fotografer

Elbdeich – Kontor für Reklame, Christopher Reinhard; Britta Ahlstrom og Jutta Schewe, unslpash.com

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i henhold til paragraf 7, paragraf 1 i den tyske telemedielov (TMG). I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge forhold, der tyder på ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i henhold til generelle love forbliver upåvirket. Ansvar herfor er dog først muligt fra det tidspunkt, hvor kendskab til en konkret lovovertrædelse er kendt. Så snart vi bliver opmærksomme på eventuelle overtrædelser af loven, vil vi fjerne dette indhold med det samme.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider, som vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev tjekket for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for oprettelsen af linket. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for oprettelsen af linket.

En permanent kontrol af indholdet af de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete beviser for en krænkelse. Så snart vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi fjerne sådanne links med det samme.

Ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk lov om ophavsret. Duplikering, redigering, distribution og enhver form for udnyttelse uden for ophavsrettens grænser kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

I det omfang at indholdet på denne side ikke er skabt af operatøren, overholdes tredjeparts ophavsrettigheder. Især er tredjeparters indhold markeret som sådan. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi dig informere os herom. Så snart vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi fjerne sådant indhold med det samme.

DESIGN, REALISERING OG SUPPORT:

DIGESO.COM