STERN Hausboot - det er os! Vi bygger husbåde af høj kvalitet, og derfor er vores husbåde meget holdbare, med stor sans for detaljer, bæredygtighed og innovation.

På den nordtyske ø Femern i Østersøen, har vi i mange år været en institution, når det drejer sig om husbåde og frihed på vandet. Uanset om du ønsker at leje en af vores husbåde til en uforglemmelig ferie eller at planlægge og bygge din helt egen STERN Hausboot, rådgiver vi dig gerne med alle detaljer.

 

Fuld service til ejerne af en husbåd! Som en af de førende udbydere af husbåde i Tyskland og Danmark, kender vi de særlige krav til markedsføring, udlejning, drift og vedligeholdelse.

Vi tilbyder dig fuld service til din egen Stern ferie husbåd, som giver dig mulighed for at få din feriehusbåd udlejet og markedsført af os, uden yderligere tidsforbrug.

Husbåd Design &
Produktion

Stern Hausboot fremstilles i Tyskland og Danmark. Med vores forsknings- og udviklingsafdeling arbejder vi sammen med det tyske „Institut für Schwimmende Bauten” om innovative løsninger til bæredygtige husbåde.

Marina &
Projektudvikling

Stern Hausboot udvikler nye marinaer i ombyggede havne. Stern tilbyder i dag sine kunder over 35 mulige pladser i Tyskland og Danmark. Brug vores kajfinder og hør mere om vores tilbud.

Husbaad Hausboot

Husbåd online &
markedsføring

Stern Hausboot har den nødvendige adgang, hvormed vi kan gøre din husbåd tilgængelig på alle relevante bestillings-platforme. Vi tager os af alle trin, der er involveret i bestilling, såsom kommunikation og betaling.

Udlejning af husbåde

Udover Sterns egen flåde af feriehusbåde, tilbyder Stern også sine kunder fuldservice ved udlejning af kundehusbåde. Vi tager os af reception og rengøring samt alle udlejningsforhold.

Husbaad Hausboot

Vores anliggende er vores overbevisning!

Kvalitet: Som den største udlejer af feriehusbåde kender vi kravene til holdbarhed og komfort. Uanset om du er udlejer eller ejer, er du interesseret i lave vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Ved at bruge materialer og komponenter af høj kvalitet samt innovativt design, tilbyder vi vores kunder en holdbar og komfortabel husbåd i topklasse.

Innovation: Stern Hausboot er opmærksom på de økologiske og relaterede udfordringer ved klimaændringerne og sætter formålet med iværksætteraktivitet under forudsætningen: Innovation for kvalitet, komfort, bæredygtighed og miljøkompatibilitet.

Bæredygtighed: Vi ønsker at gøre det muligt for alle at have en rekreativ tid i naturen og på vandet. Vi har en ambitiøs bevidsthed om bæredygtige og miljøvenlige teknologier og materialer. Vandbehandling, energiforsyning eller brug af naturlige byggematerialer. Vi arbejder yderligere på at udvide brugen af miljøvenlige materialer som f.eks. vores isolering af vægge med søgræs og brugen af genbrugsmaterialer – som vores stål.

De vigtigste milepæle i
vores virksomheds historie

Grundlæggelse af Stern Hausboot GmbH af Stefan Bode og Björn Breiter. 2 husbåde om året. Omsætning €250.000 om året. CE-godkendelse for Stern Hausboot GmbH.

> 2011

2013 <

Omsætning € 500.000 om året. 4 husbåde

Vi blev tildelt opstartsprisen 2014 af den tyske avis “Lübecker Nachrichten”. En flot bekræftelse på vores arbejde, som vi gerne gør for vores kunder hver dag. En stor reklamepakke giver yderligere vækst.

> 2014

2016 <

Omsætning €700.000. 6 husbåde om året. Björn Breiter forlader virksomheden som bedste ven.

Bernd Muckenschnabel bliver partner hos Stern Hausboot GmbH. Omsætning €900.000. 9 husbåde om året. Salg af den første husbåd i Danmark.

> 2019

2021 <

Omsætning 1,4 mio €, produktionen stiger til 12 husbåde om året. 10 års firmajubilæum, haludvidelse i Bisdorf/Femern

Etablering af produktion i Orehoved på Falster i Danmark. Med købet af en 8000 kvadratmeter stor produktionshal, udvider Stern Hausboot og planlægger, for første gang nogensinde, modulproduktionen af husbåde.

> 2022

Er du interesseret i at holde dig opdateret?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.