Rekreation og natur - ferietrend Danmark. Stern Hausboot udvikler fortøjninger i Danmark.

Stern Hausboot har samlet erfaring i over 10 år. Gang på gang er der et fænomen, der træder tydeligt frem: potentielle købere vil ikke bare købe en husbåd – de vil også gerne have en ordentlig fortøjning! Stern Hausboot har allerede mere end 10 års erfaring.

Derfor har Stern-Hausboot ikke kun gjort det til sin opgave at producere husbåde af høj kvalitet, men også at skaffe og arrangere pladser. Her er det imidlertid vigtigt at tænke europæisk. Det land, der har udviklet det største potentiale for husbåde og marinaer i Østersøen og Nordsøen, er uden tvivl Danmark.

Havnene kan nås hurtigt fra Tyskland inden for 3-6 timer. Landet er sikkert og meget attraktivt for turister. Der er stor efterspørgsel efter husbådsudlejning. Sammenlignet med Tyskland er udbuddet af husbåde i Danmark langt under 10 %, og samtidig er der et stort potentiale for anløbspladser. Derfor har Stern-Hausboot allerede sikret sig fortøjningspladser på Lolland, Falster og i Limfjorden (Jylland). Alle, der køber en husbåd i Danmark, får automatisk tilbudt en kajplads. Dette tilbud er unikt. Stern udvikler marinaerne på lang sigt.